مرغوبترین انجیرهای ایران در استان فارس شهر استهبان پرورش میابند، انجیر خشک استهبان درشت و خوش طعم است و یکی از تنقلات پرطرفدار می باشد.برای خشک کردن انجیرها از هیچ مواد و دستگاهی استفاده نمی شود و به صورت کاملا طبیعی روی درخت خشک می شوند

کیفیت بالای محصول ، رنگ ، بو و مزه طبیعی ، عدم استفاده از سموم و امکان نگهداری طولانی مدت از ویژگی‌های انجیر خشک استهبان است

بهترین قیمت انجیر خشک استهبان درشت

انجیر خشک سلامت کبد رو بهبود می بخشد

انجیر خشک سلامت کبد رو بهبود می بخشد از میوه انجیر در تهیه مربا ، بستنی ، کمپوت و به صورت تازه و خشک استفاده می کنند.به دلیل ماندگاری کم میوه تازه ، این میوه را به صورت خشک مصرف می کنند..

انجیر خشک طبیعی نسبت به انجیر تازه ارزش غذایی بیشتری دارد و منبع خوبی از کلسیم ، پتاسیم ، فیبر و آهن است.این میوه مقوی به دلیل داشتن فیبر بالا اختلالات گوارشی را بین برده ، روده را تقویت می کند، سلامت کبد را بهبود می بخشد و به دلیل وجود کلسیم و آهن پوکی استخوان و کم خونی را برطرف می کند.

درجه بندی انجیرها به عواملی نظیر رنگ انجیر، ریزی و درشتی ، میزان مغزدار بودن ، بسته و خندان بود آن بستگی دارد.انجیر صدویک ، انجیر خرمنی ، انجیر قاقو و انجیر منگ از انواع انجیر خشک می باشند که انجیر صدویک به دلیل وجود شکاف در انتهای میوه با کیفیت ترین و گرانترین نوع انجیر خشک استهبان است.

انجیری که میزان شکاف خوردگی آن زیاد باشد به آن انجیر پرک گفته می شود و به انجیر بسته سفید رنگ انجیر چرخی می گویند .انجیر درخت به هر دلیلی مانند وجود آفات قهوه ای شود به آن قاقو می‌ گویند انجیر منگ سیاه رنگ و کاملا بسته است و بیشتر در کلوچه ، بیسکویت و شیره انگور استفاده می شود.

انجیر استهبان با توجه به رنگ داخلی ، خارجی و شکاف میوه هم درجه بندی می شوند .از لحاظ رنگ به دسته های سوپر ، معمولی ، ضعیف و ضایعات تقسیم بندی می شوند و بر اساس شکاف به نمونه های انجیر ممتاز ، انجیر پرک و غنچه ، انجیر گل پرک و انجیر چرخی دسته بندی می شوند.

بهترین صادرکنندگان انجیر خشک استهبان درشت

بهترین صادرکنندگان انجیر خشک استهبان درشت انجیر خشک به صورت انجیر آردی و انجیر نخی هم به صورت فله و هم در بسته بندی های زیبا آماده صادرات به کشورهای دیگر می شود.

انجیر خشک خوش طعم استهبان یکی از محصولات صادراتی ایران است این محصول به صورت درجه یک و درجه دو به بازار عرضه می شود که نوع درجه یک آن گران‌تر و صادراتی است .

فروشندگان انجیرها را به چند دسته تقسیم کرده اند:

انجیرAAA ، انجیر AA ، انجیر A ، انجیر B و C

انجیر AAA( سه آ) با کیفیت ترین نوع انجیر با رنگ سفید و اندازه درشت است که برای صادرات مناسب است.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *