هریک از محصولات تولیدی در باغ‌ها بر اساس برخی فاکتورهای ظاهری طبقه‌بندی‌شده و قیمت‌گذاری می‌شوند. عرضه‌کنندگان این محصولات نیز بر اساس کیفیت محصول تولیدی قیمتی خاص و متناسب با نوع محصول به آنها اختصاص داده و به خریداران آن ارائه می‌کنند. خریداران انجیر خشک درجه B می‌توانند با مراجعه حضوری به فروشگاه‌ های عرضه‌کننده این محصولات نسبت به تهیه محصول موردنظر اقدام کنند و یا خرید خود را به‌صورت اینترنتی انجام دهند.

توزیع کنندگان انجیر خشک درجه B

مشخصات انجیر خشک بسته بندی شده

مشخصات انجیر خشک بسته بندی شده ازآنجاکه مشخصات ظاهری و کلی انجیر تولیدی در باغ‌ها متفاوت بوده در نتیجه باید فرایند دسته‌بندی آنها انجام شود تا انجیرهایی باکیفیت و خصوصیات مختلف از هم جدا و محصولاتی که مشخصات مشابهی دارند در یک دسته قرار بگیرند. برای این منظور باغ‌داران یا به‌صورت سنتی یا دستی اقدام به دسته‌بندی این محصولات نموده یا توسط ماشین‌آلات کارخانه جات بسته‌بندی این فرایند انجام می‌شود. این تفاوت‌های ظاهری باعث شده تا این محصولات در دسته‌های 4 تایی دسته‌بندی شوند و حتی گاهی به 6 دسته هم رسند. قطعاً دسته‌بندی این محصولات باعث شده تا قیمت‌گذاری روی آنها به‌درستی انجام گیرد و انجیر های خشک با کیفیت متفاوت هریک رنج قیمت خاص خود را داشته باشند.

به‌طورکلی انجیر خشک در 4 دسته طبقه‌ بندی می‌ شود که شامل درجه یک یا AAA – درجه 2 یا AA – درجه سه یا A و درجه 4 یا B است. کیفیت و قیمت‌گذاری این محصولات به برخی ویژگی‌های ظاهری آنها بسته دارد که عبارت‌ اند از:

  • دهان بازبودن یا خندان بودن انجیر: هر چه میزان خندان بودن انجیر بیشتر باشد کیفیت بالاتری داشته و به‌تبع بیشتری نیز دارد. انجیرهایی که 90 درصد با بالا خندان باشند در درجه اول، آن‌هایی که تا 45 درصد خندان هستند در رتبه دوم، محصولاتی که حداقل 25 درصد سرباز هستند در رتبه سوم و در نهایت انجیرهایی که تنها زیر 4 درصد می‌باشند در رتبه چهارم قرار دارند.
  • قطر دانه‌ها: از 14 تا حدود 24 میلیمتر بوده که هرچه بیشتر باشد کیفیت ممتازتری دارد.
  • تیره بودن دانه‌ ها: این ویژگی در انجیر های درجه یک یافت نمی‌ شود و هرچه از کیفیت آن کاسته می‌ شود فراوانی اینگونه دانه‌ ها افزایش پیدا می‌ کند.
  • رنگ انجیر خشک: انجیر خشک درجه یک سفید رنگ است و با کاهش کیفیت آن به ترتیب زرد رنگ و در نهایت خاکستری‌ رنگ می‌ شود.

راهنمای خرید انجیر خشک درجه B

راهنمای خرید انجیر خشک درجه B همانطور که در قسمت بالا اشاره کردیم انجیر خشک بسته بندی درجه B تیره‌ رنگ بوده که به آن انجیر خشک سیاه نیز می گویند و رنگ آن از زرد تا خاکستری متفاوت می‌ باشد. قطر دانه‌ های آن از 14 تا 18 میلی‌ متر بوده، دانه‌ ها تیره‌رنگ در آنها به فراوانی یافت می‌ شود که رنگ این دانه‌ها از قهوه‌ای تا مشکی متفاوت است و در نهایت 3 درصد خندان می‌ باشند.

هرچند درجه‌ بندی این محصولات کیفیت و قیمت آنها را تعیین می‌ کند ولی نباید اینگونه تصور کرد که نوع درجه 4 محصولی مناسب برای خریداری نمی‌ باشد بلکه تنها مقداری نسبت به باقی محصولات متفاوت بوده و تنها برای دسته‌ بندی بهتر از سیستم درجه‌ بندی استفاده می‌ شود و هریک از محصولات کیفیت قابل قبولی داشته و ارزش خرید دارند.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *