ارائه انواع انجیر خشک درجه AB توسط تولیدکنندگان این محصولات از طریق فرایند های اینترنتی با قدرت بسیار بیشتری انجام می پذیرد و همین پارامتر باعث شده است که این محصولات به کشورهای دیگر در حجم های بیشتری ارسال گردند و از نظر اقتصادی برای تولیدکنندگان ارزش و اهمیت زیادی دارد.
بررسی میزان کالری موجود در انجیر خشک
انجیر خشک له شده در گروه میوه های پرخاصیت و پرطرفدار می باشد که در تمامی فصل های سال از نمونه های متنوع این محصول استفاده می گردند. انجیر خشک دارای ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیاد است و کالری این محصول به نوعی است که به زودی در بدن افراد هضم می شود و می تواند انرژی لازم برای انجام فعالیت های روزمره آنها را تامین نماید.
از نظر متخصصین تغذیه انجیر خشک کالری بسیار مناسب برای ایجاد سلامتی در بدن انسان دارد و بر اساس نظر این افراد میزان کالری این محصول در نمونه های زیر معرفی می گردد:
- میزان کالری به ازای هر ۱۰۰ گرم انجیر تازه تقریباً ۷۴ کیلو کالری در نظر گرفته می شود.
- میزان انرژی به ازای هر ۱۰۰ گرم انجیر تازه ۱۰۷ کیلو کالری می باشد..
- میزان کالری برای هر عدد انجیر خشک 25 کیلو کالری می باشد.
انجیر خشک له شده علاوه بر کالری مناسبی که به خود اختصاص می دهد، می تواند به عنوان بهترین ماده غذایی در تقویت و سلامتی انسان تاثیر بسیار زیادی داشته باشد و این محصول در راستای داشتن ویتامین های مختلف بیشترین تاثیر خود را بر روی زیبایی پوست صورت به نمایش میگذارد.
از مهمترین خواص و فواید انجیر خشک برای سلامتی پوست صورت می توان به درخشندگی طبیعی این محصول اشاره کرد. انجیر خشک فواید مانند مرطوب کردن پوست، نرم کردن پوست و… به خود اختصاص می دهد که تمامی این موارد بر روی درخشندگی طبیعی پوست تاثیرگذار می باشند.
راهنمای خرید انواع انجیر خشک درجه AB
انجیر خشک صنعتی به صورت درجه بندی شده در نمونه های متفاوتی معرفی می گردد و همین دلیل متقاضیان باید در زمان تهیه و خرید این کالا ها به راهنمایی هایی توجه نمایند.
- یکی از مهمترین راهنمایی ها برای خرید انواع انجیر خشک AB این است که این محصولات باید دارای بسته بندی های مناسب و استاندارد باشد و در زمان حمل و نقل و رسیدن به دست مشتری کیفیت آنها کاملا محفوظ باشند.
- انجیر خشک درجه AB باید بدون هیچ گونه مواد خارجی و مواد افزودنی معرفی گردد و این محصولات باید از رنگ طبیعی و عطر و بوی طبیعی برخوردار باشند.
- انجیر خشک درجه یک بر اساس نوع انجیرهای تازه ای که در تهیه آن ها استفاده می شوند، معمولاً رنگ های متفاوتی به خود اختصاص می دهند اما باید به رنگ آنها کاملاً طبیعی به نظر برسند.
بدون دیدگاه