انجیر خشک سفید صادراتی گونه ای از خشکبار است با خواص بسیار زیاد که برای سلامت انسان مصرف آن توصیه می شود.انجیر را نیز مانند بسیاری از میوه ها می توان خشک نمود و با این روش خواص دارویی آن چندین برابر می شود.انجیر خشک ۶ برابر بیشتر از انجیر تازه کالری دارد و میزان مواد مغذی و ویتامین های آن نیز چندین برابر انجیر تازه است.

عرضه کنندگان انجیر خشک سفید صادراتی

فواید انجیر خشک برای درمان کم خونی

فواید انجیر خشک برای درمان کم خونی انجیر خشک شکری دارای ارزش غذایی بسیار چشمگیری است که از جمله آن می توان به دارا بودن مقادیر زیادی کلسیم، آهن،پتاسیم، فسفر،پروتئین و انواع ویتامین ها اشاره کرد.

انجیر خشک خواص بسیار زیادی دارد که از جمله آن می توان به جلوگیری از یبوست،کاهش کلسترول بد خون،کاهش ابتلا به بیماری های قلبی،کمک به هضم آسان غذا، افزایش قوای جنسی ودرمان کم خونی اشاره کرد.

بهترین نوع انجیر که بیشترین مصرف کننده را دارد انجیر خشک سفید است که در ایران به میزان زیادی تولید می شود.میوه ی تازه آن بسیار شیرین و دارای طعم عالی و پوستی نازک و گوشته ای آبدار است.

معمولا برای خشک کردن انجیر ابتدا آن ها را تا مدتی از روی درخت جمع آوری نمی کنند تا انجیر ها کمی از ابشان کم شود و وقتی نیمه خشک شد آن ها را جمع کرده و در معرض نور مستقیم آفتاب قرار می دهند تا حسابی خشک شوند و سپس آن ها را جمع آوری و بسته بندی می کنند و اکنون آماده ی فروش و عرضه به بازار های داخلی و خارجی می باشند.

علاوه بر خشک کردن برای اینکه بتوان برای مدت طولانی تری از خواص انجیر بهره مند بود و آن را نگهداری کرد می توان از آن مربا تهیه کرد و زمانی که این میوه در دسترس نبود از مربای آن استفاده کرد.

علاوه بر میوه برگ درخت انجیر هم تاثیر بسزایی در کنترل و درمان بیماری دیابت دارد. با توجه به تمامی خواصی که از انجیر ذکر شد ولی باید توجه داشت که در مصرف آن اعتدال را رعایت کرد چون انجیر ملین است و مصرف زیاد آن مخصوصا برای کسانی که معده ی حساسی دارند ممکن است باعث اسهال شود بنابراین نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

پخش عمده انواع انجیر خشک سفید صادراتی

پخش عمده انواع انجیر خشک سفید صادراتی انجیر خشک بهداشتی در فروشگاه های مختلف به صورت مستقیم و غیر مستقیم عرصه می شود که هر یک از انواع آن با توجه به نوع و کیفیت و ریز و درشت بودن محصول دارای قیمت های متفاوتی نیز می باشند ‌.

توزیع کننده عمده ی انجیر خشک باید توجه داشته باشد که محصول خود را از بهترین و مطمئن ترین تولید کننده ها تهیه کند تا بتواند جواب گوی نیاز مشتری باشد و مناسب ترین و مرغوب ترین میوه را در بازار های داخلی و خارجی توزیع کند.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *