کشور ما اولین تولید کننده انجیر خشک در جهان است و در پنج سال گذشته تولید جهانی انجیر تقریبا به ۱.۱۵ میلیون تن رسیده بود که کشور ترکیه بیشترین تولید را به خود اختصاص می داد. شاید برایتان سوال باشد که کدام یک از استان های ایران بیشترین تولید انجیر خشک را دارند که در جواب می توان به استان فارس و در رده های بعدی به انجیر خشک کرمانشاه و استان های دیگر مثل زنجان، مرکزی، لرستان و…. اشاره کرد.
اطلاعاتی جامع درباره انجیر خشک
انجیر خشک آن دسته از خشکباری هست که سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم، فیبر و پتاسیم هست و طبق سلیقه، هر فرد می تواند تازه یا خشک آن را در میان وعده خود استفاده کند و برای بدن خود سلامتی و انواع ویتامین ها را در بهبود عملکرد بدنش به ارمغان بیاورد.
همانطور که گفته شد انجیر خشک دارای پتاسیم زیادی بوده و در کارکرد عضلات تاثیر دارد و مانع گرفتگی عضلات در فرد می شود؛ هم چنین دارای اسید امینهای هست که با ترشح یک هورمون به عضله سازی و افزایش نیرو در فرد کمک شایانی می کند و از خاصیت دیگر انجیر خشک می توان به درمان یبوست که بیشتر ما با آن آشنا هستیم نام برد؛ هم چنین میتوان زمان گرسنگی به دلیل وجود فیبر از آن استفاده کرد و احساس سیری کرد و این نکته قابل ذکر هست که انجیر خشک کالری زیاد تری نسبت به میوه آن دارد پس چه بهتر که در خوردن آن زیاده روی نکرده و از چاق شدن دوری کرد.
انجیر خشک لوکس را شاید بارها از فروشنده ها شنیده باشید این دسته از انجیر های خشک معمولا اندازه هسته های آن ها متوسط و یا کمی بزرگ باشد و از نظر رنگ بیشتر مایل به زرد و سفیر است و از نمونه های دیگر رنگ روشن تری دارد. در هنگام خشک کردن این گونه انجیر ها بیشتر تاکید به موضوع سالم بودن و عاری از هیچ خرابی شده است.
فروشندگان عمده انواع انجیر خشک کرمانشاه
فصل برداشت انواع انجیر از اواخر ماه مرداد هر سال تا نیمه اول مهر ادامه دارد؛ بعد از تولید انجیر، فروشندگان عمده انواع انجیر خشک خوشمزه روش خشک کردن انجیر را به کار می برند، مثلا صاحبان باغ های درخت انجیر برای خشک کردن انجیر از نور خورشید استفاده می کنند؛ تا موقعی که انجیر ها نیمه خشک باشد روی درخت باقی می ماند و بعد از ریزش انجیر ها جمع آوری می شود و در جای مناسب قرار می گیرد و بعد از آماده شدن باغ داران می توانند به صورت عمده محصولات خود را به فروش برسانند .
بدون دیدگاه