انجیر خشک از مقوی ترین خشکبار و میوه جات خشک است‌‌. انجیر خشک خرید و فروش بالایی در ایران دارد و طب سنتی تاکید ویژه ای در خوردن آن دارد. این میوه ی خشک خاصیت درمانی و دارویی زیادی را در خود جای داده و ارزش غذایی آن بی نهایت است. انجیر خشک از نظر کیفیت درجه بندی می شود که یک نمونه از آن درجه B می باشد. شرکت بزرگ انجیر خشک درجه B را به صورت عمده و با کیفیت خوب در بسته بندی استاندارد و با قیمت های مناسبی به فروش می رساند که شما می توانید برای خرید اقدام کنید.

شرکت عرضه انجیر خشک درجه B

چگونه انجیر را خشک کنیم که سیاه نشود؟

چگونه انجیر را خشک کنیم که سیاه نشود؟ شاید تا به حال به این موضوع توجه نکرده اید که انجیر خشک چه خاصیت هایی دارد. این میوه خشک حتی از نوع تازه هم بیشتر مزایا و ارزش غذایی دارد. انجیر خشک میوه ی درمانی مقوی و فوق العاده است و مواد معدنی و عناصر مفید زیادی دارد. بسیاری از افراد انجیر خشک را یک میان وعده سالم و مقوی می دانند که البته بیشتر از یک میان وعده می تواند مفید باشد و می تواند برای کودکان و بزرگسالان انرژی بخش و تقویت کننده خوبی به حساب آید.

خشک کردن انجیر روش های گوناگونی دارد که شاید افراد زیادی بتوانند این میوه را به سادگی خشک کنند و آن را استفاده نمایند. اما رنگ و کیفیت این میوه بعد از خشک کردن خیلی مهم است و همچنین خواصی که دارد را باید حفظ کند. اگر روش صحیح خشک کردن انجیر را ندانید و انجیر بعد خشک کردن سیاه شود، دیگر میل و اشتیاق برای خوردن آن از دست می رود و همچنین این میوه ارزش غذایی و مزه ی خوب خود را از دست می دهد.

انجیر را باید زمانی از درخت بچینید که کاملا رسیده و پخته باشد. بعد از چیدن انجیرها آن را آرام بشویید تا خاک ها و گرد و غبار از روی آن پاک شود. بعد آن را با چاقو برش بزنید تا بعد از خشک شدن بتوان به راحتی آن را مصرف کرد. حالا در مرحله بعد می توانید به چند روش انجیر را خشک کنید که یک روش طبیعی و ساده آن، از طریق آفتاب می باشد. انجیرها را روی یک سبد و یا توری قرار دهید و بعد توری را در نور مستقیم آفتاب بگذارید.

در این روش انجیرها با کمی فاصله از زمین و روی توری به مدت چند روز بطور کامل خشک می شود و خوشرنگی خود را از دست نمی دهد و سیاه نمی شود. البته مهم تر از همه شیرینی و خوشمزگی خود را از دست نخواهد داد و همچنان با خاصیت بالا مدت ها می توان آن را استفاده کرد. پس سعی کنید طوری این میوه را خشک کنید که سیاه نشود، چون انجیر خشک سیاه طرفداری ندارد و فروش آن بسیار کم است.

مزایا خرید مستقیم انجیر خشک درجه B

مزایا خرید مستقیم  انجیر خشک درجه B انجیر خشک انواع گوناگونی دارد و دارای بسته بندی های مختلف است. این محصول با بسته بندی های متفاوت و برندهای متنوع وارد بازار می شود که در زمینه کیفیت دارای درجه بندی بالا و متوسط و پایین می باشد.

انجیر خشک درجه B جزء درجه های متوسط به بالا است و کیفیت و مرغوبیت خود را دارد. همچنین رنگ آن زرد و از پوسیدگی به دور است. خرید این انجیر امروزه بسیار بالاست، چون قیمت های مناسبی دارد. در حال حاضر خرید انجیر خشک به صورت مستقیم از این سایت انجام می شود که این امر مزایایی را به همراه دارد.

یکی از مزایای خرید انجیر خشک بسته بندی به صورت مستقیم کاهش قیمت هاست. چون واسطه ای وجود ندارد و می توان سفارش عمده را مستقیم از کارخانه تولید کننده تحویل گرفت. همچنین از سالم بودن این محصول و نحوه بسته بندی مطمئن شد و به صورت آنلاین خرید خود را انجام داد.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *